ALTRIENT® LIPOSZÓMÁS VITAMINOK és SALVESTROL® TERMÉKEK KIS- ÉS NAGYKERESKEDELMI WEBÁRUHÁZA

Altrient® liposzómás vitaminok

Az Altrient® a liposzómás táplálékkiegészítők terén vezető szakértő márka. De mi is pontosan a liposzóma? A liposzóma egy mikroszkopikus buborék, amely különböző anyagokat zár be. A név a görög “lipos” (zsír) és “soma” (test) szavakból ered. A liposzóma technológia egy forradalmi módszer, amely lehetővé teszi a táplálékkiegészítők hatékonyabb felszívódását és hatékonyságát. Hogyan működik az Altrient®?

  • Megbízható gyártó: Az Altrient® termékekben található valódi liposzómák előállításához a LivOn cég vágóél technológiát használ.
  • Fokozott felszívódás: A LivOn szabadalmaztatott eljárása, amely közel két évtizedes tudományos kutatás és fejlesztés eredménye, az Altrient® termékek fokozott felszívódását biztosítja.
  • Szigorú tesztelés: Minden Altrien®t adagot tesztelnek a tisztaság, az erősség és a biztonság érdekében.
  • Prémium összetevők: A LivOn magas minőségű foszfolipideket használ, amelyek alkalmasak erős, stabil liposzómák létrehozására.
  • Szakértők által ajánlott: Az Altrientet táplálkozástudományi, ortomolekuláris orvoslás és az orvosi területen dolgozó szakemberek is használják világszerte.

Az Altrient® termékek tehát nem csak szakértők által ajánlottak, hanem a minőség és hatékonyság terén is kiemelkednek.


6termék 16
12
Raktáron
Származási ország:
Egyesült Államok
Csomagtermék:
Igen
Mennyiségi kedvezmény:
Legkedvezőbb ár
Lista ár 80 170 Ft 
70 813 Ft

Vélemények az Altrient termékekről

Dr. Kovács Zoltán:

A legtisztább, leghatékonyabb C-vitamin, amivel valaha találkoztam. Nagyon szerevezetbarát.

 Dr. Szabóné Nagy Márta:

Csak javasolni tudom! (1 éve használom). Köszönet érte!

 galkiss:

Fantasztikus. Az egész család használja. Nálunk nélkülözhetetlen.

 doki46:

Kiváló termék,magam is meggyőződtem róla, Pácienseimnek is ajánlom.

 kissm46:

Két éve rendszeresen használom, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. 

Próbáltam a többi liposzómásnak nevezett C-vitamint is, de semmi kétségem, hogy az Altrient a legjobb.

 Németh János, Budapest

Operáció után szigorú diétát rendeltek el, ami a mai napig is kötelező a számomra. Kezelőorvosom javasolta, hogy a terápia részeként szedjek ALTRIENT C étrend-kiegészítő vitamint. Két hónapja minden nap szedem és nagyon meg vagyok elégedve a hatásával. Az ALTRIENT C nagyon kellemesen lágy, selymes ízű anyag. Jó közérzetet biztosít számomra, segíti az immunrendszerem megerősödését. Semmilyen mellékhatást az elmúlt időben nem tapasztaltam. Jó szívvel tudom ajánlani minden kedves betegtársamnak. Hálás köszönet érte

 Németh Petra, Balatonfüred

Kozmetikusként fontosnak találom hogy a bőrünket ne csak kívülről,hanem belülről is tápláljuk.A C-vitaminnak fontos szerepe van a kollagénképződésben,ami a bőr feszességéért felel.Ezért elengedhetetlennek tartom a mindennapi szedését.Az a tapasztalom,hogy sokkal szebb lesz a bőr állapota.Nagyon jó az immunerősítő hatása is,azóta nem voltam beteg.

S.É, Pest megye

Számomra az egészségem és a komfortérzetem fontos. A C-vitamin szedését mindenkinek ajánlom a környezetemben, viszont az utóbbi időben a vitaminoktól elkezdett fájni a gyomrom és a vesém. Kíváncsi voltam, hogy az önök vitaminjára hogyan reagálok, ez volt az egyik ok amiért kipróbáltam. Az elmúlt 5 hét alatt egyszer sem fájt sem a vesém , sem a gyomrom és az elsavasodás majd a reflux sem jelent meg. Hatalmas örömömre! 
A másik ok amiért kipróbáltam az a szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatása. A szívszorításom az elmúlt hetekben rohamos mértékben csökkent.
A jövőben ajánlani fogom a terméket ismerőseimnek.

Horváth Istvánné
Amióta hallottam a liposzómás C-vitaminról azóta "fogyasztom". Nagyon hatásos. Nem kívánom soha abbahagyni. 

N. Katalin 

Altrient GSH terméküket 2 hónapon keresztül fogyasztottam, mivel állandóan kiújuló mandulagyulladással küszködtem. A két hónapos kúra eredményeképpen a duzzadt mandulák teljesen visszahúzódtak és az esetleges bakteriális kiválások is megszűntek. Emellett egy általános többletenergiát és jó közérzetet is ad a termék fogyasztása. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Radnai Zsófia, Budapest
30 éve cukorbeteg vagyok, 15 éve insulinnal kezelnek. A neuropátia miatt szinte elviselhetetlen görcseim voltak. Az ALTRIENT liposzómás R-ALPHA Liponsav rendszeres szedése nyomán jelentősen gyengültek a görcsös fájdalmak, amitől sokat javult az életminőségem. Üdvözlettel Radnai Zsófia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értékelje Ön is a termékeinket!