ALTRIENT® LIPOSZÓMÁS VITAMINOK és SALVESTROL® TERMÉKEK KIS- ÉS NAGYKERESKEDELMI WEBÁRUHÁZA

LypoSalve

GYAKORI KÉRDÉSEK -LypoSalve® krém

Mik a LypoSalve előnyei?

 A LypoSalve kozmetikai termék előnyei a következők lehetnek:

  1. Gombás bőrfertőzések szabályozása: A LypoSalve helyileg támogathatja a gombás bőrfertőzések kezelését.
  2. Bőrbetegségek és DNS-károsodás kezelése: Segíthet a bőrbetegségek és a DNS-károsodás kezelésében.
  3. Bőröregedés csökkentése, ráncok és korral járó bőrjelenségek megjelenésének csökkentése: A LypoSalve hozzájárulhat a bőr öregedésének lassításához és a ráncok enyhítéséhez.
  4. Bőr rugalmasságának javítása: A termék segíthet a bőr rugalmasságának növelésében.
  5. Egészséges bőröregedés: A LypoSalve hozzájárulhat az egészséges bőröregedéshez.

Hogyan használhatod a LypoSalve-t?

  • Sebek esetén: Vigyél fel kevés mennyiséget az érintett területre naponta kétszer-háromszor. Dörzsöld be, amíg felszívódik.
  • Lábujjgombásodás és más gombás bőrfertőzések esetén: Reggel és este alkalmazd. Minden alkalmazás előtt moss lábat. Használd mértékkel. Egy 52 ml-es tubus általában több mint egy hónapig elegendő.
  • Általános használat: Vigyél fel kis mennyiséget naptej, bőrápoló és smink alá.

Hogyan növelheted a LypoSalve hatékonyságát?

A legjobb eredmények érdekében használd a Lyposalve Adaptive Skin Care-t a Salvestrol szájon át szedett kiegészítővel együtt. Egy átfogó megközelítés érdekében javasoljuk az orális adagolást a rendszeres kezeléshez, valamint a helyi felszívódás érdekében a bőrre történő alkalmazást.

Mikor ne használd a LypoSalve-t?

Nem javasoljuk sérült bőrre való felvitelét, de tiszta kézzel alkalmazhatod a környező területen. Nincsenek ismert mellékhatások vagy gyógyszerkölcsönhatások.

Hogyan különbözik a LypoSalve a mindennapi bőrkrémemtől?

A LypoSalve tartalmaz egy Fucus Vesiculosus kivonatot, amelynek nagy és komplex molekuláris szerkezete széles körű biológiai aktivitást mutat. Ez a kivonat támogathatja a bőr fibroblasztok és sejtek feszességének növelését, valamint a szervezet képességét a karcinogén-aktiváló enzim, a CYP1A1 korlátozására. A CYP1A1 enzim kimutatható a DNS-károsodott bőrben.

Az UV-sugárzás aktiválhatja a CYP1A1 enzimet, amit a naptejek támogatnak. Azonban az UV-sugárzás polikiklikus aromás szénhidrogénekből (PAH-k) is.

VISSZA A FŐOLDALRA