ALTRIENT® LIPOSZÓMÁS VITAMINOK és SALVESTROL® TERMÉKEK KIS- ÉS NAGYKERESKEDELMI WEBÁRUHÁZA

Blog

Mire jó a Salvestrol?

Mire jó a Salvestrol?

Beszéljünk a Salvestrol és a rák közötti kapcsolatról.

Beszéljünk a Salvestrol és a rák közötti kapcsolatról. A Salvestrol egy természetes vegyület, amely bizonyos gyümölcsökben és zöldségekben található meg. A kutatások szerint a Salvestrolnak potenciális rákellenes tulajdonságai lehetnek. Úgy vélik, hogy a Salvestrol szelektíven képes rákos sejteket célozni és gátolni a növekedésüket. Bár további tanulmányokra van szükség annak teljes hatásának megértéséhez, ígéretes eredmények mutatják, hogy a Salvestrol támogathatja a rák megelőzését és kezelését. Tehát, ha érdekel a egészséges életmód, érdemes Salvestrolban gazdag ételeket beépítened az étrendedbe. Maradj kíváncsi és folytasd a tanulást!

Ha te is érdekelt vagy abban, hogy pótolni szeretnéd a sejtjeid egészséges szinten tartása érdekében a táplálkozásunkból hiányzó összetevőket, érdemes ezeket pótolni a Salvestrol® Xtra Fruktofort termékünkkel.

Kapható: ITT

Források:

1: A Salvestrol: A Természet Védekezése a Rák Ellen: AZ Étrend És a Rák Kapcsolata (Hungarian Edition) 2: A Salvestrol: A természet védekezése a rák ellen: Az étrend és a rák kapcsolata 3: A Salvestrol: A természet védekezése a rák ellen: Az étrend és a rák kapcsolata by Brian a Schaefer | Goodreads